La Plus Belle | Hondentrimsalon | Assendelft | Informatie
hondentrimsalon, la plus belle, Assendelft, Zaanstreek, trimsalon, tamira, heldt, tamira heldt, dorpsstraat, hond trimmen, knippen, wassen, ontwollen
15443
page-template-default,page,page-id-15443,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Informatie

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd moet ik mijn hond brengen voor een trimbeurt?

Het liefst vanaf 3 maanden voor een puppybeurt , op een speelse manier maak ik uw hondje vertrouwd aan het trimmen.

Mijn hond heeft korte haren dan hoeft hij toch niet naar de trimsalon?

Uw hond hoeft inderdaad niet geknipt te worden maar een lekkere was en borstelbeurt doet de vacht en de doorbloeding van de huid altijd erg goed en uw hond ruikt weer heerlijk. Dit mag zo vaak als uw wilt.

Moet mijn hond in de winter ook naar de trimsalon?

Jazeker, om te voorkomen dat de vacht gaat klitten of zelfs vervilten. Wel kunt u ervoor kiezen om de vacht iets langer te laten te laten alleen dan zult u zelf wel goed de vacht moeten bijhouden om klitten te voorkomen.

Doet het pijn als mijn hond geplukt wordt?

Ik zal uw hond alleen plukken indien de vacht plukrijp is, dat houdt in dat de bovenvacht dood is, los zit en zelfs jeuk kan veroorzaken. Vaak vindt u hond het zelfs lekker als hij/zij ontdaan wordt van de oude vacht. Bij een stripvacht worden alleen de bovenste oude haren verwijderd, uw hond houdt het ruige uiterlijk.

Mijn hond is zo moe na de trimbeurt is dat normaal?

Ja, de trimbeurt is heel inspannend voor uw hond dus ga geen lange wandeling maken deze dag.

Mag mijn hond wel zo vaak gewassen worden?

Jazeker, dat kan geen kwaad daar ik alleen met uitsluitend exclusieve, professionele verzorgingsproducten werk die bij de vachtsoort passen, zelfs in gevallen van allergie heb ik speciale producten voor de gevoelige huid.

Mensen zeggen dat mijn hond niet naar de trimsalon hoeft, dat is nergens voor nodig, is dat waar?

Niks moet maar er gaat niks boven een heerlijk opgeknapte huisvriend die weer mooi glimt en heerlijk ruikend bij u op schoot zit.

Hoelang duurt een trimbeurt?

Gemiddeld duurt een trimbeurt afhankelijk van ras en grootte ongeveer 3 uur

Wanneer mag ik mijn hond weer ophalen?

Pas als ik u een belletje geef of een berichtje stuur mag u uw hond weer ophalen , komt u toch eerder dan zal de hond het geluid van bv uw auto , stem of voetstappen al herkennen en dan zal ik mijn behandeling moeten staken daar uw huisvriendje natuurlijk graag naar u terug wil.

Bent u ook in het weekend of s avonds bereikbaar?

Ja, ik werk alleen op afspraak dus als het voor u niet anders kan kunnen we voor u een passend tijdstip plannen. Alleen op zon- en feestdagen ben ook ik vrij, verder mag u mij altijd bellen op het volgende nr: 06-47011084

Ik wil alleen de nagels laten knippen van mijn hond, kan dat?

Jazeker, daar hoeft u niet voor naar de dierenarts. Ik doe dat graag voor u.